Q-Beach House 2013

Op zaterdag 29 juni openden de deuren van het Q-Beach House. Tot en met 1 september lieten we tussen 10u en 23u de zomer uit je boxen knallen vanop het strand van Oostende. Maar dat was niet alles!

Kom gerust een keertje langs en geniet van onze heerlijke cocktails, sla een babbeltje met de Q-dj's of ga voor één van de lekkere gerechten die je terugvindt op de menukaart van het Q-Beach House.

Q-Suite

En er is meer! Voor het eerst maak je kans om te overnachten OP het strand van Oostende, aan het Q-Beach House. Wil jij een plekje in onze Q-suite bemachtigen? Registreer je dan nu via het blokje "Overnacht in de Q-Suite" onderaan en voor je 't weet val je in slaap met het rustgevend geluid van de golven en wordt je gewekt door een schitterende zonsopgang.

Summer Company

Staat de boog ook in de zomer wat té strak gespannen? Tussen 1 juli en 30 augustus kan jij tussen 9u en 10u in Summer Company samen met je collega's bepalen wat wij draaien.

Zomerfoto

Heb jij dit jaar een coole zomerfoto gemaakt? Stuur ze in en val in de prijzen! Elke dag zetten we een foto online. De leukste foto's belonen we met een prijs.

Facebook, twitter, instagram

Twitter mee over het Q-Beach House via #QBeachHouse! Ben je helemaal into de zomer? Laat het via facebook, twitter of instagram weten met #LoveTheSummer. Wie weet beland je wel met jouw zomersmoel op Telenet Kanaal 39.

Love The Summer!